Over mij

Mijn passie en mijn talent gecombineerd.

 

Hai, ik ben Jeannette, 39 jaar oud en ik woon samen met mijn man en dochter in Veendam.

 

Mijn passie voor gezondheid en leefstijl is er al vele jaren. Als klein meisje was ik al gefascineerd over hoe ons lijf in elkaar zat en waarom we doen wat we doen.

 

En toch ben ik de administratie hoek ingedoken. Bank- en verzekeringswezen en daarna blijven hangen op mijn stage adres. Vier jaar lang heb ik hypotheek- en financieringsaanvragen behandeld.

 

Daarna ben ik doorgestroomd naar ons bedrijf als secretaresse en later als management assistente. De laatste jaren draag ik de functienaam; hoofd bedrijfsbureau.

 

De administratie vind ik heerlijk om te doen. Als alle cijfers kloppen en de Facturatie is de deur uit dan kun je mij niet blijer krijgen.

 

Tijdens mijn opleidingen hoorde ik therapeuten praten over hun administratie en al die rompslomp die erbij komt kijken. Ik dacht alleen maar; ‘laat mij dat maar doen’.

 

De keuze om meerdere therapeuten en coaches te gaan ondersteunen was dan ook een logische stap. Spik & Span Administratie is in 2021 opgericht.

 

En toch kan ik het niet helemaal loslaten. De EMB test en omega 3 hebben zoveel in mijn leven betekent dat ik dit blijf doen. Zo combineer ik het beste uit twee werelden.

 

Laat mij je helpen

‘Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven
waar je nu bent’

Opleidingen afgerond:

• Vitaliteitscoach in 2019
• Autismecoach in 2020
• Specialisatie Burn-out in 2021
• Orthomoleculair Voedingscoach deel I en II in 2021
• Opleiding EMB test in 2021

 

Nog in opleiding:

 

• Medische Basiskennis
• Orthomoleculair Natuurgeneeskundig Therapeut

 

Praktijk Jij is onderdeel van Spik & Span Administratie.

Ik help je graag naar meer innerlijke rust en meer energie

× Hoe kan ik je helpen?